• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Дніпропетровщина буде з газом – винайдено нове Східно-Виноградівське родовище
    Опубликовано: 2006-01-12 14:15:00

    На черговому засіданні обласного штабу по координації роботи із забезпечення природним газом споживачів Дніпропетровщини згадувалося про те, що головою облдержадміністрації Н.М. Дєєвою було затверджено завдання щодо погашення заборгованості за електроенергію 25 підприємствам житлово-комунального господарства, які є найбільшими неплатниками. У завданні чітко вказувались обсяги проплат, які повинні були здійснюватись у листопаді, ні 2005 року та у 2006 році.

    Із 25 підприємств не виконали завдання 12. Тож на засіданні штабу, яке провів заступник голови облдержадміністрації Олександр Сокіл було заслухано звіти керівників підприємств, де стан справ є найгіршим. Це ОКП „Облводоканал” Аульський водовід, ДП „Дніпро – Західний Донбас”, ОКП „Дніпротеплоенерго”, КП „Нікопольтеплоенерго”.

    Враховуючи, що одним з найпріоритетніших завдань Президентом України В.А. Ющенком та Урядом визначено підвищення рівня видобутку власного газу в Україні, в області вжито конкретні заходи щодо виконання цього завдання.

    Винайдено нове газове родовище – Східно-Виноградівське, яке знаходиться на території Магдалинівського району. На засіданні штабу про його перспективи розповів начальник Перещепинського нафтогазопромислу Олександр Кобеза.

    Буріння свердловини №1 Східно-Виноградівської було розпочато у травні 2005 року, а в ні того ж року завершено її випробовування.

    Підраховано запаси газу цієї ділянки, вони складають близько 400 млн. кубічних метрів.

    Розширено зону пошуково-розвідувального буріння. Так, вже розпочато монтаж бурового верстату для буріння свердловини №3. Позитивні результати її буріння дозволять приростити ще близько 75 млн. кубічних метрів газу.

    Завдяки напруженій праці газовиків та будівельників у найкоротший термін – 1 місяць – вирішено питання про облаштування та підключення до промислових комунікацій нової свердловини, що дозволить стабілізувати обсяги власного видобутку газу ДК „Укргазвидобування” в Дніпропетровській області.

    Крім цього, в результаті відкриття родовища свердловиною №1 підтверджуються перспективи східної частини Східно-Виноградівської структури, де у 2006-2007 роках заплановано буріння свердловин №2 та №4. В разі отримання промислових припливів вуглеводнів із зазначених свердловин вдасться приростити близько 800 млн. кубічних метрів газу.

    Прес-служба голови облдержадміністрації







    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.