• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Чорновіл заявляє, що Президент сьогодні дав відмашку фальсифікувати наступні вибори
    Опубликовано: 2006-01-12 15:01:00

    Коментуючи сьогоднішнє відкликання Президентом України свого підпису з Меморандуму порозуміння між владою та опозицією, Політради Партії регіонів, народний депутат України Тарас Чорновіл зазначив, що Віктор Ющенко зробив необдуманий крок.


    «Щойно у Верховній Раді закінчилося голосування за кооптацію Конституційного Суду, - пояснив свою позицію депутат. - У лічильній комісії взяло бюлетені і проголосувало трохи більше ста депутатів. Знаєте, якщо це вся пропрезидентська команда у Верховній Раді, то треба трохи зменшувати главі держави свої амбіції та гонор і виходити з реальних фактів: саме вони сьогодні у меншості, саме вони сьогодні у опозиції. І треба діяти Президенту не з позиції сили, і не такими заявами та необдуманими рішеннями, які він сьогодні робить».


    Тарас Чорновіл нав, що Меморандум підписувався між першим і другим туром голосування за Єханурова. «Там було багато пунктів, серед яких припинення політичних репресій, масового звільнення з роботи людей за політичними мотивами, припинення повальної приватизації, яка наносить шкоду Україні. Дуже важливий пункт про те, що Президент з одного боку, а опозиція з іншого, зобов’язувалися чесно провести вибори 2006 року. То виходить, що Президент сьогодні, відкликавши свій підпис, заявляє що буде нечесно проводити вибори і сфальсифікує їх?», - запитує народний депутат.


    Інформаційний сервер Партії регіонів

    «Обсудить на е Силы Народа»


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.