• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: Наш рейтинг в світлі вчорашнього рішення парламенту лише зросте
    Опубликовано: 2006-01-12 09:36:00

    "Ми тільки ваємо від цього, - заявив керівник виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний, відповідаючи в студії "5 каналу" на питання журналіста про рейтинг Виборчого Блоку "Наша Україна" в результаті рішення парламенту про відставку уряду. - Це той випадок, коли кажуть: худа без добра не буває".

    "Наші представники у владі продемонстрували толерантність та професіоналізм, - зазначив Роман Безсмертний. - Наші представники розв’язали проблему, натомість частина тих, хто стояв з нами на Майдані, сьогодні уклади абсолютно безглузду політичну угоду з нашими противниками. Тим самим зрадили інтереси і помаранчевого табору, і тих, хто здатен розв'язувати проблеми тепла в домівках. Фактично, це є національна зрада з боку частини політикуму".

    Роман Безсмертний також зазначив, що "це рішення парламенту дискредитує той зміст політичної реформи, по якому насправді мала рухатися Україна. Ця нетерплячка, яку проявили фракції, продемонструвавши виклик президенту і українському народу, є свідченням дитячої хвороби нетримання".

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.