• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Львовских красавиц просят одеваться в облегающее
    Опубликовано: 2014-01-23 07:03:45

    25 січня о 13:00 в клубі  «Rafinad People», що на вул. Руданського, 1 відбудеться кастинг конкурсу «Miss Lviv 2014». Зі слів організаторів, конкурс відбудеться в театрі  опери та балету ім. С.Крушельницької наприкінці лютого.

     «Конкурс Міс Львів - це беззаперечно грандіозна подія та масштабне шоу. Вже цієї суботи ми проводимо кастинг дівчат, які мають мрію стати найкрасивішою.  Часто запитують про критерії відбору, насправді, їх є багато, але найголовніше - це харизматичність учасниці»,  - каже

    директор конкурсу «Miss Lviv» Валерія Никифорець.

    Як стало відомо журналісту 032.ua основні вимоги до учасників кастингу таки є - це вік від 16 років до 24 років та бути неодруженою.

    «Ми також маємо певні вимоги і до зовнішнього вигляду конкурсанток. В основному це чисте, розпущене волосся, кастинговий макіяж (допускається тональний крем, туш, блиск пастельних тонів), одяг, що дозволяє розгледіти фігуру і  взуття на підборах»,  - наголосили організатори.

    Нагадаємо, що минулого року  корону «Міс Львів» отримала Корнелія Готра, яка представляла Львів на конкурсі  «Міс Україна – 2013».

    Корнелія потрапила у фінал, здобула титул «Міс фото» і посіла почесне четверте місце.

    У розмові з журналістом 032.ua організатори наголосили, що  конкурс «Міс Львів», це казкове дійство з колосальною попередньою підготовкою.

    «Не варто забувати, що конкурс краси - це доволі важка робота, виснажливі репетиції та довгий процес підготовки. Але в кінцевому результаті, ми отримуємо шоу - програму, рівних якій в Західній Україні ще не має», - додала Валерія Никифорець.

     

    032.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.